4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim ucreti Gumushane

 Web tasarım fiyatları il'den il'e hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu makalemde sizlere Gumushane web tasarım fiyatlarından örnekler sunacağım.

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bir web hizmet firmasına ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Gumushane ve Gumushane dışındaki şehirlerden en çok web dizayn fiyatları Gumushane kelimesini sorgulatıyorlar. Firmaların tercihlerini Gumushane firmalarından yana kullanmalarının en büyük sebebi Gumushane tasarım firmalarının daha çok referansa sahip olmasıdır.

Her firma hizmet almak istediği tasarım firmasının daha önce büyük şirketlere hizmet vermiş olmasını ister. Bir ajans ne kadar iyi referansa sahip ise işinde o kadar tecrübeli olduğu anlamına gelir.

Web tasarım ücretleri Gumushane

Gumushane web tasarım fiyatları web tasarım şirketlerinin oldukça yoğun olan bir iş olmasından ötürü birçok şehir'e göre daha uygun fiyatlıdır.

Gumushane web tasarım fiyatları ne kadar?

Gumushane web tasarım fiyatları istenilen kriterlere göre farklılık göstermekle birlikte ortalama ücretler şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki ücretler sıfırdan yapılacak özel web dizaynlar için verilmiştir. Ajansımızın ücret politikası olup, aşağı yukarı değerleri içerir.

özel web tasarım çalışmaları yukarıdaki gibi fiyatlandırılırken, hazır web tasarım çalışmaları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayıp 1.000 tl'ye kadar değişiklik gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı web sitemizden inceleyebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Gumushane, web site tasarımı Gumushane, Gumushane web hizmetleri, Gumushane web paketleri, Gumushane web hizmetleri

 

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa