4 Mayıs 2016 Çarşamba

Ozel Web Tasarimi

Kaliteli Web Tasarımı

Doğru web tasarım olarak İstanbul ofisimizde Zeytinburnu İstanbul başta olmak üzere doğru web tasarımı hizmetleri vermekteyiz. Ayrıca web programlama ve seo hizmetleri de vermekteyiz.

Kaliteli Web Tasarımı Nedir?

Özel Web Tasarımı standartların üstünde, sizler için en iyi özellikleri geliştirdiğimiz hizmettir. Bir web sitesi oluştururken site üzerinden amaçlanan hedefin iyice araştırılması ve hedefe uygun bir yazılım ve tasarımın geliştirilmesi son derece önemli bir konudur. Özel Web Tasarım, alan adıyla, hostingiyle, web yazılımıyla bir bütün olmalı ve sunulacak içeriğe göre seçilmelidir. Örnek olarak alan adı seçilirken seo uyumlu olmasına çok dikkat edilmeli aksi taktirde ileriye dönük çok yüksek seo maliyetleri çıkacaktır. Web programın seo uyumlu olmaması halinde web siteniz olduğu yerde kalacak ve arama motorları tarafından görünemeyecektir.

Doğru Web Tasarımı İçin Nelere Dikkat Ediyoruz?

Kaliteli Web Tasarım için yukarıda yazdığımız en önemli işlemlere ek olarak;

  • Responsive tasarım olmasına ( pc, tablet ve telefon uyumlu omasına )
  • Site içi seo özelliğinin bulunmasına ( site içi seo her eklediğiniz konunun otomatik olarak arama motorları tarafından görülmesini sağlar )
  • Tüm modern tarayıcılara uyumlu olmasına ve sorunsuz çalışmasına ( internet explorer, google chrome, mozilla firefox, yandex vs. )

bu özellikler olmazsa olmazımızdır. Bunun dışında sürekli kendimizi yeni bilgilerle geliştiriyoruz. Sizde kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız bizimle iletişime geçin. İstanbul web tasarım firması olarak size en özel ve uygun teklifi sunalım.

Doğru Bilişim

0212 664 55 32

0531 500 95 44

Çırpıcı mah. 1. Taşocağı sok. No:70/B

Zeytinburnu / İST

 

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa